Νέες εκδόσεις Fiat Panda και Punto Young με νεανικό στιλ

Η Fiat λανσάρει στην Ιταλία τις νέες εκδόσεις Panda Young και Punto Young με τιμή προσφοράς στα 9.950 ευρώ και με εξοπλισμό που περιλαμβάνει -εκτός άλλων- το ηχοσύστημα «My Stream Radio Clarion», air condition και ESC με υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Holder). Όσον αφορά στο «My Stream Radio Clarion» περιλαμβάνει Bluetooth με audio streaming, υποστηρίζει φωνητικές εντολές, συνδέεται με όλα τα smartphones, είναι εξοπλισμένο με υποδοχές USB/AUX-in και με ηχεία 50Wx4.

Το Panda Young είναι διαθέσιμο με όλους του κινητήρες και σε 5 χρώματα, ενώ εξωτερικά διακρίνεται από λεπτομέρειες όπως τις αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά και τα γκρι καλύμματα των καθρεπτών και τροχών. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες γκρι επενδύσεις με κίτρινες ραφές.

Tο Punto Young εφοδιάζεται με σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, με γκρι καπάκια στους καθρέπτες. Επίσης, στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις τύπου τζιν με κίτρινες ραφές στις πλάτες. Προαιρετικά διατίθενται φιμέ παράθυρα, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με ελαστικά 185/65 R15 και με εμπρός φώτα ομίχλης.  

Get it on Google Play Download on the App Store