Ειδικές εκδόσεις Ferrari F12 Berlinetta Polo και FF Dressage

Τις δύο νέες ειδικές εκδόσεις F12 Berlinetta Polo και FF Dressage παρουσίασε η Ferrari στην Κίνα για τον εορτασμό του πρώτου κέντρου «Asia Ferrari Tailor Made», μέσω του οποίου θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τα γούστα και των ακόμα πιο απαιτητικών πελατών της. Η πανέμορφη και ακόμα πιο δυναμική F12 Berlinetta Polo ξεχωρίζει για το λευκό ματ χρώμα του αμαξώματος που της ταιριάζει πάρα πού και έρχεται σε αντίθεση με τις δίχρωμες ζάντες μαύρου – λευκού, ενώ δύο μπλε λεπτές λωρίδες διατρέχουν το πάνω μέρος του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η διχρωμία μπλε – λευκού, οι άσπρες ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις που καλύπτουν όλες σχεδόν τις επιφάνειες και το ανθρακόνημα σε μπλε απόχρωση.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, που σημαίνει ότι τροφοδοτείται με τον V12 κινητήρα των 6.3 λίτρων απόδοσης 740 ίππων και 690 Nm ροπής με 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δλ. και τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα.

Η FF Dressage είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα Black Piano Nero, ενώ στο εσωτερικό το δερμάτινο σαλόνι σε καφέ απόχρωση δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση. Αντίστοιχα και η FF Dressage δεν έχει αλλαγές στον κινητήρα και τροφοδοτείται με το V12 μηχανικό σύνολο των 6.3 λτ., με απόδοση 660 ίππων και 683 Nm ροπής, 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δλ. και τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store