Νέο Renault Twingo με 5 πόρτες και κινητήρα πίσω

Πανελλαδική πρεμιέρα και για το ολοκαίνουργιο Renault Twingo με τη νεανική εμφάνιση και το παιχνιδιάρικο στιλ, το οποίο είναι για πρώτη φορά 5θυρο, με κινητήρα και κίνηση στον πίσω άξονα. Το νέο Twingo παραμένει κόμπακτ σε διαστάσεις και διαθέτει μήκος 3,59 μέτρα, πλάτος 1,64 μέτρα, ύψος 1,55 μέτρα και μακρύ μεταξόνιο 2,49 μέτρων.

Ιδιαίτερα μοντέρνα σχεδίαση και ευχάριστους χρωματικούς συνδυασμούς διαθέτει και το εσωτερικό του νέου Twingo, ειδικά δε στην πιο πλούσια έκδοση με το σύστημα κλιματισμού και τη μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Μεγάλη έμφαση έδωσαν οι σχεδιαστές και στην ύπαρξη πολλών αποθηκευτικών χώρων συνολικής χωρητικότητας 52 λίτρων, αν και στις εκδόσεις χωρίς ντουλαπάκι συνοδηγού δεν μπορεί να «κρυφτεί» κάτι από τα αδιάκριτα βλέμματα. Για τις αποσκευές το αντίστοιχο τμήμα έχει χωρητικότητα 219 λίτρων, τιμή απλά ικανοποιητική για τα δεδομένα τις κατηγορίας.

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του νέου Twingo είναι και οι τρικύλινδροι κινητήρες των 0.9 λτ. και του 1.0 λίτρου. O ατμοσφαιρικός 1.0 SCe αποδίδει 70 ίππους και 91 Nm ροπής, και ο turbo 0.9 TCe έχει ισχύ 90 ίππων και 135 Nm ροπής.

Τιμή αρχικής έκδοσης κάτω από 10.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store