Ποιο είναι το αυτοκίνητο «φρίκη» με τις πιο σοβαρές βλάβες

Η Βρετανική εταιρεία Warranty Direct δημιούργησε το αυτοκίνητο «φρίκη», το οποίο αν υπήρχε θα ήταν το πιο αναξιόπιστο και θα έβγαζε τις πιο δαπανηρές βλάβες. Το μοντέλο Horrific H-0WL3R διαθέτει τον κινητήρα του Mitsubishi Outlander, τους άξονες, φρένα και ανάρτηση του Mazda MX-5, το κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα διεύθυνσης του Chevrolet Tacuma, τα ηλεκτρικά του Lexus GS και τον κλιματισμό του Honda CR-V.

Η Warranty Direct ανέλυσε τα δεδομένα από 50.000 στοιχεία αυτοκινήτων για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο «Φρακενστάιν». Αν υπήρχε ένα αυτοκίνητο με τα μηχανικά αυτά μέρη θα χάλαγε κάθε μήνα και θα κόστιζε κάθε φορά για επισκευές 487 στερλίνες Αγγλίας (674 ευρώ).

Σύμφωνα με την ανάλυση της Warranty Direct το 48,3% των κινητήρων του Outlander έχει παρουσιάσει βλάβες, το 75% των Mazda MX-5 έχει προβλήματα στους άξονες και ανάρτηση και το 50% στα φρένα, το 33% των Chevrolet Tacuma «υποφέρει» στο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα διεύθυνσης, το 67% των Lexus GS έχουν προβλήματα στα ηλεκτρικά και το 18,4% των Honda CR-V εμφάνισαν πρόβλημα τον κλιματισμό.

Μάρκα/μοντέλο Έτος Μέρος αυτοκινήτου
Mitsubishi Outlander    07- Κινητήρας
Mazda 5 05- Άξονας & ανάρτηση
Chevrolet Tacuma 05-11     Κιβώτιο ταχυτήτων
Lexus GS 05- Ηλεκτρικά
Mazda MX-5 05- Σύστημα πέδησης
Honda CR-V 07- Κλιματισμός
Chevrolet Tacuma 05-11 Σύστημα διεύθυνσης

 

Get it on Google Play Download on the App Store