Ferrari LaFerrari διαλύθηκε στα χέρια ενός έφηβου οδηγού

Μία κατακόκκινη Ferrari LaFerrari υπέστη πάρα πολύ σοβαρές ζημιές, κατόπιν ατυχήματος που συνέβη χθες βράδυ σε αυτοκινητόδρομο της Σαγκάης, Κίνα. Στο τιμόνι της βρισκόταν ένας πολύ νέος οδηγός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του υπεραυτοκινήτου των 963 ίππων στο βρεγμένο οδόστρωμα και χτύπησε με ορμή στα μεταλλικά κιγκλιδώματα. Τα αίτια της πρόσκρουσης δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο δεν θέλει και πολύ φαντασία για να καταλάβει κανείς πως έγινε.

Λίγο η απειρία του οδηγού, λίγο το πολύ “γλυκό” γκάζι, αλλά και ο γλιστερός δρόμος οδήγησαν στην καταστροφή της LaFerrari. Τουλάχιστον ο νεαρός οδηγός βγήκε σώος και αβλαβής, αν και θα χρειαστεί μια καλή δικαιολογία. Ωστόσο, σύμφωνα με τοπικές αναφορές, ο κάτοχος της LaFerrari, είναι επίσης ιδιοκτήτης μιας McLaren P1 και ποιος ξέρει τι άλλα αυτοκίνητα θα έχει στο γκαράζ του.

Πριν από λίγο καιρό μία ακόμα LaFerrari υπέστη πιο λίγες ζημιές όταν έφυγε σε χαντάκι, ενώ παλαιότερα άλλη μία είχε συγκρουστεί με ένα VW Golf στο Μονακό. Τρίτωσε το κακό ή θα ακολουθήσουν και άλλες;

Get it on Google Play Download on the App Store