Αυτός είναι ο λόγος που μοιάζουν τα Audi μεταξύ τους!

Φαίνεται πως στην Audi έχουν σκοπό να βάλουν τέλος στην επαναλαμβανόμενη ή εξελικτική αν θέλετε σχεδίαση, καθώς δηλώνουν διατεθειμένοι να ξεφύγουν από τα τωρινά σχεδιαστικά μονοπάτια στα οποία βαδίζουν ασφαλώς εδώ και χρόνια, ενώ αποκάλυψαν και γιατί είχαν αυτη την στρατηγική τόσο καιρό. 

Δείτε ακόμη: Αυξήσεις στα διόδια στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα

Ακόμη και οπαδός της Audi να είσαι και να σου αρέσουν παραπάνω από πολύ τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι εδώ και χρόνια οι αλλαγές τους είναι μικρές από γενιά σε γενιά.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ήταν το Audi A4 το οποίο πραγματικά δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις από το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό λοιπόν θα αλλάξει όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Rupert Stadler στο βρετανικό «Αutocar», λέγοντας πως «αυτή στρατηγική πανομοιότυπου σχεδιασμού, χρησιμοποιήθηκε για να κάνει τα αυτοκίνητά μας αναγνωρίσιμα. Πλέον αυτό δεν χρειάζεται σε καμία αγορά παγκοσμίως και έτσι θα μπορούμε να διαφοροποιήσουμε την σχεδίαση του κάθε μοντέλου μας.».

Διαβάστε επίσης: Video: Το Peugeot 3008 στην κάμερα του autogreeknews.gr

Μένει λοιπόν να δούμε το αν και κατά τόσο τα λόγια του θα ανταποκριθούν στην πραγματικότητα και θα μας δώσουν νέα μοντέλα Audi με αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό.

Get it on Google Play Download on the App Store