Ρολόγια που στην προηγούμενη ζωή ήταν Ford Mustang (+video)

Πολλοί άντρες λατρεύουν τα αυτοκίνητα αλλά και τα ρολόγια! Αυτό ήταν αρκετό για δύο σχεδιαστές προκειμένου να δημιουργήσουν το απόλυτο αντρικό αξεσουάρ που θα ενώνει τις δύο αγάπες σε μία. Αυτό δεν είναι άλλο από ρολόγια φτιαγμένα από παλιές Mustang.

Η ιδέα ανήκει στους Christian Mygh και Jonathan Kamstrup που ψάχνουν για παρατημένα αυτοκίνητα, τα οποία μετατρέπουν σε ρολόγια.

Δείτε ακόμη: Το εσωτερικό της Peugeot τώρα και σε σκάφος!

Για τους γνήσιους λάτρεις της Mustang, η REC Watches, που εδρεύει στη Δανία, θα δημιουργήσει ακόμα και ολοκαίνουργια ρολόγια από εξαρτήματα που έχουν δωρίσει πελάτες, όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Drift Vaughn Gittin Jr., ο οποίος φοράει ρολόι από το ανθρακονημάτινο αμάξωμα της Ford Mustang RTR του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Drift.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έβλεπαν απλά μία μάζα από λαμαρίνες, το φάντασμα μιας Mustang. Εμείς βλέπουμε κάτι τελείως διαφορετικό – την ψυχή ενός αυτοκινήτου και μία ιστορία που πρέπει να ειπωθεί»  δήλωσε ο Mygh. «Δεν κατακρεουργώ τις Mustang. Ξαναδίνω ζωή στις Mustang για τις οποίες δεν υπάρχει καμία ελπίδα να επισκευαστούν μεταμορφώνοντάς τις σε ρολόγια».

Για να διατηρήσει την ιστορία τους στο πέρασμα του χρόνου, η REC Watches προσπαθεί να ανακαλύψει με ιδιαίτερη ευαισθησία το παρελθόν κάθε οχήματος. Μιλώντας με προηγούμενους ιδιοκτήτες, συλλέγοντας ιστορίες και φωτογραφίες από τις προηγούμενες ζωές του αυτοκινήτου και ενσωματώνοντάς τις σε ένα αποκλειστικό βίντεο. 

Διαβάστε επίσης: Εκπαιδεύστε το μυαλό σας σαν οδηγός αγώνων (+video)

Κάθε ολοκληρωμένο σχέδιο περιλαμβάνει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, το έτος παραγωγής και τα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία Mustang. Μια ένδειξη ισχύος που μοιάζει με δείκτη καυσίμου δείχνει την υπόλοιπη ζωή της μπαταρίας, ενώ οι δείκτες, η ημερομηνία και το καντράν είναι όλα επηρεασμένα από το ταμπλό του θρυλικού αυτοκινήτου.

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το πώς δημιουργούνται ρολόγια από… παλιές Mustang!

Get it on Google Play Download on the App Store