Φήμες για SEAT Arona CUPRA

Αν και ακόμη δεν έχουμε μάθει τι θα γίνει με το SEAT Ibiza και αν θα βγει σε έκδοση CUPRA ή όχι, άρχισαν ήδη οι φήμες για την ανάλογη έκδοση του Arona. Μάλιστα, υπάρχει και η σχετική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία μας δείχνει πως θα είναι αν οδηγηθεί στην παραγωγή.

Δείτε ακόμη: Χαράτσι για όσους πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας

Μία εικόνα που είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi Design, ο οποίος φρόντισε να προικίσει το Arona με όλα τα καλούδια, τα οποία χαρακτηρίζουν τις εκδόσεις CUPRA. Έτσι, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, το οποίο πραγματικά θα θέλαμε να δούμε να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Φυσικά, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως υπάρχουν αυτές οι φήμες γύρω από το SEAT Arona, καθώς η ευφορία που επικρατεί στην ισπανική μάρκα, λόγω της κερδοφορίας και του ρεκόρ εσόδων που σημείωσαν, φέρνει και ανάλογα πλάνα. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι δηλώσεις του Matthais Rabe, υπεύθυνου έρευνας και εξέλιξης της μάρκας, ο οποίος έκανε λόγο για έξι νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε πως «οι εκδόσεις CUPRA είναι σημαντικές για την εταιρεία και υπάρχει χώρος για αυτές στο μέλλον. Ακόμη και αν αυτό είναι ηλεκτρικό».

Διαβάστε επίσης: Focus RS με το χειρόφρενο του Ken Block για πολύ drift (+video)

Λόγια που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν πως θα πρέπει να περιμένουμε και περισσότερες εκδόσεις CUPRA στο μέλλον, επομένως αυτό αφορά και το Arona, το οποίο εξάλλου ανήκει σε μία κατηγορία η οποία είναι άκρως δημοφιλής. Κάτι που σημαίνει πως σίγουρα θα σημείωνε τις πολυπόθητες πωλήσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store