Το Fiat 500e «βάζει τη Fiat μέσα» πολλά λεφτά…

Το να έχεις στην γκάμα σου ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην εποχή μας είναι αναγκαίο αν σέβεσαι τον εαυτό σου σαν εταιρεία. Παρόλα αυτά το να σε βάζει αυτό το αυτοκίνητο πολλά λεφτά μέσα, με κάθε του πώληση είναι ίσως αναγκαίο κακό…

Η Fiat λοιπόν έχει στην γκάμα της ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αυτό δεν είναι άλλο από το 500e, το οποίο όμως είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους πελάτες της στην Β. Αμερική. Ο CEO της ιταλικής μάρκας όμως, ο κύριος Marchionne, αποκάλυψε πως για κάθε πώληση ενός Fiat 500e η ιταλική μάρκα «μπαίνει μέσα 20.000 δολάρια».

Δείτε ακόμη: Εμφύλιος στον όμιλο VW: VW εναντίον Skoda

Παρόλα αυτά, είναι αναγκαίο όπως θεωρεί ο ίδιος να υπάρχει ένα ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της μάρκας, καθώς από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει ο εξηλεκτρισμός της. Μάλιστα συμπλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας πως «το μόνο που φοβάμαι είναι μην μείνουμε πίσω από τις εξελίξεις. Είμαστε παλιά αυτοκινητοβιομηχανία και αργούμε σε κάποιους τομείς. Για κάθε απόφαση χρειάζεται να περάσει πολύ χρόνος. Από την άλλη, στην Silicon Valley είναι αλλού… Δείτε για παράδειγμα την Tesla και τον Elon Musk, τι έχουν κάνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

Get it on Google Play Download on the App Store