Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για τα ανασφάλιστα

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου μπορεί κάποιος που έχει ανασφάλιστο όχημα να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του, χωρίς να του επιβληθεί το πρόστιμο που θα ισχύσει από τις 15 Ιουλίου και μετά.

Ήδη, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωσή της κάλεσε όσους πολίτες έλαβαν ειδοποίηση για ανασφάλιστο όχημα να σπεύσουν άμεσα στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφέρειας προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες που έχουν.

Επιπλέον, γίνεται γνωστό ότι όσοι απευθυνθούν στις Διευθύνσεις Μεταφορών για μεταβιβάσεις νέων ή μεταχειρισμένων οχημάτων μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, για να μην ταλαιπωρηθούν, μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που λειτουργούν στην Περιφέρεια.

Θυμίζουμε ότι για όσους δεν τακτοποιήσουν την οφειλή μέχρι και τις 14 Ιουλίου, θα ισχύσουν πρόστιμα 100 ευρώ για τα οχήματα με κινητήρες έως 250 κ.εκ., 200 ευρώ για τα οχήματα με κινητήρες από 251 κ.εκ. έως 1.000 κ.εκ., αλλά και 250 ευρώ για τα οχήματα με κινητήρες από 1.001 κ.εκ. και άνω.

Διαβάστε ακόμα: 

Έρχονται και τα πρόστιμα για ΚΤΕΟ 

«Μαϊμού» ασφαλιστήρια. Δείτε με ένα κλικ αν έχετε έγκυρο ασφαλιστήριο 

Χάος με τα ραβασάκια για ανασφάλιστα. Παραδέχονται τα λάθη. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

 

Get it on Google Play Download on the App Store