Έκθεση BMW: Οι ήρωες της Βαυαρίας

Λίγες εβδομάδες πριν, το BMW Car Club of America, σε συνεργασία με την BMW Βόρειας Αμερικής, άνοιξε τις πόρτες της μεγαλύτερης δημόσιας έκθεσής του μέχρι σήμερα, η οποία γίνεται στη Νότια Καρολίνα και έχει τίτλο «Οι ήρωες της Βαυαρίας: 75 Years of BMW Motorsport». Σε αυτή συμμετείχαν συνολικά 22 ιστορικά αγωνιστικά μοντέλα της BMW.


Η έκθεση θα έχει ανοικτές τις πύλες της τουλάχιστον έως τον Αύγουστο και όσοι τις περάσουν θα μπορέσουν να πάρουν μια ισχυρή γεύση από το αγωνιστικό παρελθόν της βαυαρικής μάρκας.

Και αυτό γιατί εκεί θα δει μοντέλα όπως η 328 Roadster, η Z4 GTLM, η αγωνιστική CSL, η V12 LMR που αγωνίστηκε στο Le Mans, η M1 ProCar, η M1-C Prototype καθώς και κάποιες BMW Formula. Όλα αυτά συνοδεύονται από πληροφορίες, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Αν λοιπόν μας διαβάζετε από τη Νότια Καρολίνα ή αν τύχει να βρεθείτε εκεί τον Ιούλιο ή και τον Αύγουστο καλό θα είναι να περάσετε μια βόλτα από αυτή την υπέροχη έκθεση, για την οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να δείτε περισσότερες εικόνες εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Βρήκε τρόπο να πουλήσει το νέο Honda Civic Type R στα διπλά λεφτά

Νέες πληροφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας 2018

Video: 0-311 χλμ./ώρα Honda NSX

Get it on Google Play Download on the App Store