Τραγωδία: Υπερφορτωμένο φορτηγό καταπλάκωσε αυτοκίνητο (+videos)

Συγκλονιστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν όσοι προσπάθησαν να καθαρίσουν τον δρόμο από τα σακιά αλατιού που είχε σκορπίσει υπερφορτωμένη νταλίκα η οποία ανετράπη και καταπλάκωσε αυτοκίνητο, όπως αποκαλύφθηκε. Δυστυχώς στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε επιβάτες.

Το αυτοκίνητο ήταν Suzuki (Maruti) Swift και το ατύχημα συνέβη στο Ρατζαστάν. Η νταλίκα μετέφερε 41 τόνους αλατιού σε σακιά και ο οδηγός της πήρε την στροφή με περισσότερα χιλιόμετρα από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει επάνω στο αυτοκίνητο που εκείνη την στιγμή ήταν δίπλα.

Όπως φαίνεται και στα videos πιο κάτω, το βάρος ήταν τέτοιο που το αυτοκίνητο ισοπεδώθηκε στην κυριολεξία και θάφτηκε κάτω από τους τόνους αλατιού. Μάλιστα οι τοπικές αρχές και η ομάδα διάσωσης δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το μακάβριο θέαμα που αποκαλύφθηκε εμπρός τους μετά από δύο ώρες προσπαθειών να καθαρίσουν το δρόμο.

Αστυνομικός δήλωσε σε τοπικό κανάλι πως «το θέαμα ήταν σοκαριστικό, καθώς τα σώματα ήταν παραμορφωμένα και πολύ δύσκολο να αναγνωριστούν, ενώ δύο από τους νεκρούς ήταν ζευγάρι, που μόλις είχε αρραβωνιαστεί.».

Όσον αφορά στον οδηγό και τον βοηθό του, που επέβαιναν στο φορτηγό, το έσκασαν πριν έρθουν οι αρχές, οι οποίες τους καταζητούν…

Δείτε επίσης:

Έρχονται αλλαγές στα διόδια της χώρας και μειώσεις για κοινωνικές ομάδες

Ανώμαλη προσγείωση για το ιπτάμενο Toyota (+video)

Toyota: Η πολυτιμότερη μάρκα αυτοκινήτου στον κόσμο

Get it on Google Play Download on the App Store