Στη Λαμία η έδρα του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017 θα έχει ως έδρα του τη Λαμία και «πεδίο» ορισμένες αναγνωρισμένες στο παγκόσμιο στερέωμα ειδικές διαδρομές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας, ενώ θα αποτελέσει τον τρίτο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εκτός όμως από τρίτος γύρος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της FIA, θα είναι παράλληλα και ο τρίτος και τέταρτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι, καθώς και τρίτος του αντίστοιχου για Ιστορικά αυτοκίνητα.

Ο φετινός αγώνας, σε σχέση με αυτόν του 2016 δεν περιλαμβάνει κάποιες αλλαγές, πλην της μείωσης της ειδικής διαδρομής 1-4 SEAJETS Γραβιά κατά 890 μ. από την αφετηρία της. Έτσι, το πρώτο αγωνιστικό σκέλος, το Σάββατο 3 Ιουνίου, περιλαμβάνει τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές και ειδικότερα: τη SEAJETS Γραβιά, μήκους 24,81 χλμ. η οποία είναι το κλασικό Δροσοχώρι με αντίθετη φορά, την Άμφισσα, μήκους 14,29 χλμ. που είναι οι Καρούτες με ανηφορική κατεύθυνση, και την ΕΚΟ Racing Παλαιοχώρι, μήκους 12,43 χλμ. που ξεκινάει από την έξοδο του ομώνυμου χωριού και καταλήγει στο Ελευθεροχώρι.

Η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει επίσης τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, με πρώτη την ΕΚΟ Racing Ελευθεροχώρι, μήκους 17,87 χλμ. και τη συνέχεια να δίνεται στη SEAJETS Ρεγκίνι των 11,61 χλμ. με το χαρακτηριστικό πέρασμα από τα νερά στο 4ο χλμ. Στη συνέχεια τα πληρώματα θα οδηγηθούν στη μεγαλύτερη ειδική διαδρομή του αγώνα, τη μήκους 33,86 χλμ. Ελάτεια-Καρυά που μετά τα 10 πρώτα πασίγνωστα ανηφορικά χιλιόμετρα στρίβει αριστερά προς Ζέλι, σε μια διαδρομή που αναμενόμενα θα κουράσει τους οδηγούς πριν την επιστροφή τους στο ενδιάμεσο σέρβις, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας όπου και το Αρχηγείο του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 18:30 στα προπύλαια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Διαβάστε ακόμη:

Εξωφρενικά γρήγορο ηλεκτρικό καρτ (+video)

Προσπαθεί να γλιτώσει το Land Rover του από πνιγμό… (+video)

Michelin: Μην πετάς λεφτά αλλάζοντας νωρίτερα τα ελαστικά σου

 

Get it on Google Play Download on the App Store