Ήρθε το νέο Peugeot Traveller με έως 9 θέσεις

H Peugeot ξεκίνησε το λανσάρισμα του νέου Peugeot Traveller, συνδυάζοντας σχεδιαστικά στοιχεία από την SUV γκάμα της μάρκας, με μεγάλες ανέσεις για τους επιβάτες και σύγχρονους ντίζελ BlueHDi κινητήρες 1.6 λτ. και 2.0 λτ.

Το Peugeot Traveller προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την Allure VIP με 6 ή 7 θέσεις η οποία διαθέτει προαιρετικά τραπέζι για τους πίσω επιβάτες και την Combi ή Traveller με 9θέσια διάταξη. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το Peugeot Traveller VIP, το οποίο προσφέρει μία αντικριστή διαρρύθμιση των πίσω καθισμάτων με δερμάτινα υποβραχιόνια, πολύ-λειτουργική οροφή, κλιματισμό τριών ζωνών και άλλες ανέσεις.

Το νέο Peugeot Traveller διαθέτει προαιρετικά πλήθος των τελευταίας γενιάς συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ των οποίων είναι οι αυτόματα συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το νέο head-up display, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα πίσω ανοιγόμενα παράθυρα, το νέο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με υποστήριξη φωνητικών εντολών και οθόνη αφής 7’’κ.α. Επίσης, στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το Grip Control και το Safety Pack με όλα τα συστήματα ασφαλείας (Active Safety Brake, Lane Departure Warning System, Road Sign Reading κ.λπ.).

Η γκάμα των κινητήρων του Peugeot Traveller περιλαμβάνει τα εξής σύνολα:

1.6 λτ. BlueHDi 95 hp S&S, ETG6 αυτοματοποιημένο κιβώτιο από 5,2 λτ./100 χλμ., 135 γρ. CO2/χλμ.

1.6 λτ. BlueHDi 115 hp S&S, 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο από 5,1 λτ./100 χλμ., 133 γρ. CO2/χλμ.

2.0 λτ. BlueHDi 180 hp S&S, EAT6 αυτοματοποιημένο κιβώτιο από 5,8 λτ./100 χλμ., 151 γρ. CO2/χλμ.

Το Peugeot Traveller διατίθεται στην έκδοση Combi 9 θέσεων από 26.200 ευρώ περιλαμβανομένης της εμπορικής πολιτικής, ενώ έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης και προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά του μέρη ή για 60.000 χιλιόμετρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ολοκληρωμένο service Peugeot με 135 ευρώ

Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού από την Peugeot

Ανανεωμένο Peugeot 308 με νέους κινητήρες

Get it on Google Play Download on the App Store