Αλήτικη BMW 2002

Η BMW 2002 για πολλούς είναι από τα πλέον σημαντικά μοντέλα της βαυαρικής μάρκας, καθώς θεωρούν πως έδωσε στην BMW την σπορ υπόσταση που χρειαζόταν και την έβγαλε από το περιθώριο. Λογικό λοιπόν είναι να έχει οπαδούς ακόμη και σήμερα.

Ένας από αυτούς και μάλιστα πολύ πιστός είναι και ο Josh Wilson, ο υπερήφανος ιδιοκτήτης της εικονιζόμενης BMW 2002 του 1972, ο οποίος με πολύ μεράκι αλλά και αρκετά έξοδα κατάφερε να την φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Μπορεί κάποιοι να την θεωρήσουν υπερβολικοί ή να μην τους αρέσει το ότι απέχει από την εργοστασιακή, οφείλουμε όλοι όμως να παραδεχτούμε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσεγμένο μοντέλο.

Εδώ το βλέπουμε με ένα ιδιαίτερο εμπρός σπόιλερ το οποίο είναι σαν να σου βγάζει… γλώσσα, ζάντες αλουμινίου με διχρωμία, διπλή απόληξη εξάτμισης πίσω και κυρίως με φρέσκο χρώμα Henna Red.

Τα παραπάνω συνοδεύονται από σπορ ανάρτηση που έχει χαμηλώσει αρκετά το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις εικόνες, αλλά και καθίσματα Recaro στο εσωτερικό, το οποίο δυστυχώς στο site της stanceworks δεν υπάρχει σε περισσότερες εικόνες.

Δείτε επίσης:

Μεταχειρισμένη ελληνική BMW 2002 μοντέλο του 1976

Νέα BMW 2002 Hommage με αγωνιστικά χαρακτηριστικά

Άψογη BMW 2002 με μοτέρ από M3 E30 (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store