Φορητή ομπρέλα για το αυτοκίνητο (+video)

Όσοι πραγματικά αγαπάνε το αυτοκίνητό τους τότε σίγουρα θα έχουν το άγχος του χαλαζιού, της ρητίνης από τα πεύκα και των κουτσουλιών από τα περιστέρια… Η εταιρεία Lanmodo όμως έρχεται να βάλει τέλος σε όλα αυτά χάρη στην φοβερή εφεύρεσή της, την ομπρέλα αυτοκινήτου.

Πρόκειται για μία φορητή ομπρέλα αυτοκινήτου η οποία τοποθετείται στον ουρανό του αμαξιού και σε πλήρη έκταση καλύπτει μεγάλο μέρος του αμαξώματος ή και ολόκληρο (αναλόγως το μέγεθος ομπρέλας και αυτοκινήτου).

Φυσικά για χώρες όπως η Ελλάδα η συγκεκριμένη ομπρέλα είναι εξαιρετική και για το καλοκαίρι, καθώς προστατεύει το αυτοκίνητό μας από τη βλαβερή ακτινοβολία του καυτού ήλιου και εξασφαλίζει μία πιο δροσερή καμπίνα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια την εταιρεία κατασκευής, η ομπρέλα της είναι και αντικλεπτική, καθώς αποθαρρύνει τους κλέφτες από το να κλέψουν ένα αυτοκίνητο με αυτήν από πάνω, όπως θα δείτε και στο δεύτερο video πιο κάτω.

Προς το παρόν η Lanmodo είναι μία εταιρεία kickstart (δείτε εδώ την προσπάθειά της) και στόχος της είναι πρώτα να εξασφαλίσει παραγγελίες 30.000 δολαρίων με τιμή ομπρέλας στα 292 δολάρια.

Αργότερα και εφόσον οδηγηθεί στην παραγωγή, η συγκεκριμένη ομπρέλα θα κοστίζει 399 δολάρια.

Δείτε στα videos που ακολουθούν την λειτουργία της.

 

Get it on Google Play Download on the App Store