Τον σκότωσαν επειδή είχε αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο

Τραγικό, απίστευτο και πέρα για πέρα αληθινό είναι το συμβάν που έλαβε χώρα στο Χιούστον του Τέξας, όταν δύο κλέφτες προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο από έναν οδηγό. Μόνο που όταν συνειδητοποίησαν πως αυτό έχει χειροκίνητο κιβώτιο εκνευρίστηκαν και τον σκότωσαν.

Το όνομα του 47χρονου θύματος ήταν Pedro Aguilar και είχε μετακομίσει στις Η.Π.Α. πριν από δύο χρόνια με την οικογένειά του, στην αναζήτηση μιας πιο ασφαλούς περιοχής από το Ελ Σαλβαδόρ όπου και διέμεναν.

Δείτε επίσης: Άστεγος έκλεψε Subaru Impreza STI και το διέλυσε (+video)

Το θύμα βρισκόταν έξω από το σπίτι του, όπου μόλις είχε παρκάρει, όταν οι δύο υποψήφιοι ληστές, ηλικίας 20 ετών περίπου, τον πλησίασαν για να του κλέψουν το αυτοκίνητο. Του πήραν τα κλειδιά μπήκαν μέσα και προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά τότε συνειδητοποίησαν πως το αυτοκίνητο έχει χειροκίνητο κιβώτιο και δεν είναι αυτόματο.

Αυτό τους εκνεύρισε, καθώς δεν ήξεραν να οδηγούν αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο, με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν και να σκοτώσουν τον άτυχο ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με την εκεί αστυνομία οι δράστες εγκατέλειψαν το σημείο πεζοί αλλά ακόμη δεν έχουν βρεθεί.

 

Get it on Google Play Download on the App Store