Το αυτοκίνητο που τα κάνει όλα για εσένα (+video)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι η εποχή που κάνει την εμφάνισή του ένα πρωτότυπο από τον ελβετικό οίκο Rinspeed. Κάτι που σηματοδοτεί τον ερχομό της έκθεσης της Γενεύης. Φέτος ο Rinspeed ασχολήθηκε με μία σπουδή η οποία αφορά τα μελλοντικά αυτοκίνητα πόλης.

Και το όνομα αυτής είναι Oasis. Ένα όνομα το οποίο επιλέχθηκε από τον Rinspeed γιατί ήθελε να τονίσει την διαφορετικότητα του πρωτότυπου αυτού μοντέλου, το οποίο αποτελεί μία όαση μέσα στο αστικό περιβάλλον.

Δείτε επίσης: Αυτό γίνεται όταν πέφτεις σε τοίχο με 200 χλμ./ώρα (+video)

Και αυτό γιατί δεν μολύνει καθόλου (είναι ηλεκτρικό και έχει και ηλιακά πάνελ στην οροφή που βοηθούν στην φόρτωση των μπαταριών). Στο φουτουριστικό εσωτερικό του, το οποίο είναι γεμάτο με οθόνες αφής και πάνελ επαυξημένης πραγματικότητας (εμφανίζουν ολογράμματα) μπορούν να φιλοξενηθούν δύο άτομα.

Το Rinspeed Oasis Concept είναι προικισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, όπως σύστημα αυτόνομης οδήγησης και απομακρυσμένο έλεγχο. Ανάμεσα στις ιδιαιτερότητές του, συναντάμε τη δυνατότητα καλωσορίσματος και αποχαιρετισμού των επιβατών, ενώ σύμφωνα με τον Rinseed το Oasis διαθέτει και τεχνητή νοημοσύνη.

Get it on Google Play Download on the App Store