Η VW ετοιμάζει την μάρκα των 10.000 ευρώ

Η πρώτη φορά που είχαν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα σχετικά με μία νέα μάρκα του ομίλου VW ήταν το 2012. Πέντε χρόνια μετά οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό το βήμα και να δημιουργήσουν μία νέα προσιτή μάρκα η οποία θα παρουσιαστεί το 2019.

Σίγουρα μπορεί πριν μερικά χρόνια να λέγαμε πως αυτό το ρόλο τον εξυπηρετεί η Skoda, η τσέχικη μάρκα όμως τελευταία έχει πάρει άλλο δρόμο και πλέον δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις σε καμία περίπτωση φθηνή, χαμηλού κόστους ή προσιτή. Εξάλλου στο άμεσο μέλλον η Skoda θα δώσει έμφαση στα SUV μοντέλα της όπως αυτή θα εκφραστεί από τη νέα Fabia SUV, το επόμενο Yeti και το Kodiaq. Από την άλλη η SEAT θα κινηθεί στα γνώριμα σπορ μονοπάτια που μας έχει συνηθίσει.

Δείτε επίσης: Απίστευτη, αδιάβροχη άσφαλτος καταπίνει έως και 4.000 λίτρα νερού ανά λεπτό (+video)

Έτσι, υπάρχει πλέον ο χώρος για την είσοδο μιας νέας μάρκας, η οποία θα παίξει το ρόλο της πιο προσιτής επιλογής μέσα στον όμιλο. Τον ίδιο ρόλο που παίζει και η Dacia στην κοινοπραξία Renault-Nissan.

Η εμπορική καριέρα της νέας μάρκας του ομίλου VW θα ξεκινήσει από την Κίνα, ενώ θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ανερχόμενες αγορές. Τα μοντέλα με τα οποία θα μας συστηθεί η νέα αυτή μάρκα θα είναι ένα μικρό σεντάν και ένα μεσαίο SUV. Τα αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται στην Κίνα και σκοπός είναι να μην ξεπερνούν σε κόστος τα 10.000 ευρώ στην αρχική τους τιμή.

Get it on Google Play Download on the App Store