Αυτό είναι το νέο supercar της McLaren

Διέρρευσε στο διαδίκτυο η πρώτη εικόνα του νέου supercar της McLaren που έχει την κωδική ονομασία P14. Αν και η φωτογραφία δεν είναι καλής ποιότητας, διακρίνουμε ξεκάθαρα όχι μόνο τη σιλουέτα του μοντέλου αλλά και τις γραμμές του κυρίως στο πλάι αλλά και εμπρός.

Το μελλοντικό Super Series μοντέλο της McLaren ακόμη δεν έχει αποκτήσει επισήμως όνομα, P14 όμως είναι η εσωτερική κωδική ονομασία του. Πρόκειται για τον διάδοχο της 650S και θα είναι ένα εξολοκλήρου νέο μοντέλο, πλήρως ανασχεδιασμένο, με έμφαση στην αεροδυναμική.

Δείτε επίσης: Η νέα Aston Martin Vanquish S Volante

Το βρετανικό supercar έχει διαφορετική γραμμή οροφής, καθώς διαθέτει το νέο Monocage II κλωβό και παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για αυτήν, ξέρουμε πως το πλαίσιό της θα είναι από ανθρακονήματα.

Η P14 αναμένεται να παίρνει πνοή από μία βελτιωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα της μάρκας, ο οποίος είναι χωρητικότητας 3.8 λτ. και αναμένεται να αποδίδει πάνω από 670 άλογα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του νέου supercar της McLaren, περιμένουμε 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3.0 δλ. και τελική ταχύτητα πάνω 330 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store