Η Nissan το τερμάτισε! Όταν ο Godzilla ζωγραφίζει… (+video)

Κάποιες εταιρείες, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως έχουν τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάζουν επετείους και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Nissan πραγματικά πρωτοτύπησε κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ. 


Λίγο καιρό πριν η Ινδία γιόρταζε την 68η ημέρα της δημοκρατίας της και η Nissan ήθελε να είναι μέρος των εορτασμών. Έτσι σκέφτηκε έναν πρωτότυπο αλλά και καλλιτεχνικό τρόπο για να το γιορτάσει.

Ποιος ήταν αυτός; Να πάρει το Nissan GT-R R35 και να ζωγραφίσει με αυτό έναν τεράστιο, περιγραμματικό χάρτη της Ινδίας. Μάλιστα έκανε και ρεκόρ, καθώς αυτός είναι και ο μεγαλύτερος περιγραμματικός χάρτης που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το δύσκολο εγχείρημα της Nissan, το GT-R μπήκε στην τεράστια επιφάνεια της αποξεραμένης λίμνης Sambhar, στο Rajasthan. Η συγκεκριμένη επιφάνεια ήταν ιδανική για να… ζωγραφίσει το GT-R, αφού η επιφάνειά της ήταν αρκετά μαλακή.

Στο μεγαλύτερο μέρος του, ο περιγραμματικός χάρτης της Ινδίας έχει μήκος 14,7 μέτρα και θα τοποθετηθεί στο βιβλίο Limca Book of Records (ανάλογο με το βιβλίο Guinness).

Get it on Google Play Download on the App Store