Παρασκευή και 13 για τα τέλη κυκλοφορίας 2017

Την τρίτη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2017 ανακοίνωσε το υπουργείο οικονομικών, με τη νέα καταλυτική ημερομηνία να είναι η Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Το υπουργείο οικονομικών πήρε αυτή την απόφαση λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα.

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, ακόμη και στη χώρα της αναβλητικότητας. Το υπουργείο οικονομικών έδωσε παράταση στην παράταση της παράτασης για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017.

Ο λόγος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στη χώρα και έχουν προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα.

Δείτε επίσης: Νοίκιασε Ferrari και τη στούκαρε προκαλώντας ζημιά 255.000 ευρώ (+video)

Έτσι, ανακοινώθηκε η παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2017 για λίγο ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Μάλιστα πρέπει να υπογραμμίσουμε πως η παράταση αφορά αποκλειστικά στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και όχι στην κατάθεση πινακίδων για ακινησία οχήματος.

Δείτε εδώ τα ποσά, τα πρόστιμα αλλά και πως μπορείτε να εξοφλήσετε σε άτοκες δόσεις, αν είστε από τους λίγους που ακόμη δεν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store