H BMW σκοτώνει τη Σειρά 3 GT;

Αρκετές φορές οι εταιρείες στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν νέες τάσεις αλλά και να εξερευνήσουν την εμπορική δυνατότητα κάποιων μοντέλων τους έχουν και αποτυχίες. Όσο και αν προσπαθούν να μειώσουν το ρίσκο στη BMW φαίνεται πως η Σειρά 3 GT δεν έχει νόημα πλέον…


Οι πληροφορίες μας λοιπόν λένε πως η νέα γενιά της BMW Σειρά 3 δεν θα έχει έκδοση GranTurismo (GT), καθώς η εμπορική πορεία του μοντέλου είναι τέτοια που δεν δικαιολογεί τη συνέχιση της ζωής της.

Δείτε επίσης: Κόντρα μεταξύ BMW M2 και Ford Focus RS (+video)

Βέβαια αυτός δεν είναι και ο μόνος λόγος για την BMW που σκέφτεται το τέλος του μοντέλου της. Υπάρχει ακόμη ένας και αυτός είναι η ύπαρξη της Σειρά 4 Gran Coupe, που έρχεται πολύ κοντά. Στο ενδεχόμενο ενός κανιβαλισμού επομένως, η BMW μάλλον θα θυσιάσει την λιγότερο εμπορική Σειρά 3 GT.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακριβώς τι είναι η BMW Σειρά 3 GT, να πούμε πως πρόκειται για ένα 4θυρο coupe με χαρακτηριστικά… station wagon. Πως γίνεται αυτό τώρα, μόνο η BMW μπορεί να μας το εξηγήσει… Αλλά μάλλον και αυτή μπερδεύτηκε στην πράξη και τελικά δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει άλλη ευκαιρία στο μοντέλο της.

Get it on Google Play Download on the App Store