Ford: 13 νέα υβριδικά/ηλεκτρικά σε 5 χρόνια

Η Ford παρουσίασε μέρος των σχεδίων της για το άμεσο μέλλον και αυτό περιλαμβάνει μία σειρά από ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα. Μάλιστα δεν μιλάμε μόνο για νέα μοντέλα αλλά και για υβριδικές εκδόσεις των υπαρχόντων, καθώς ακόμη και η Mustang θα αποκτήσει υβριδική εκδοχή.


Εκτός όμως από το θρυλικό αμερικάνικο musclecar, μέχρι το 2020 υβριδική έκδοση θα αποκτήσει τόσο το Transit όσο και το F-150. Παράλληλα, στην Ford ετοιμάζουν και αμιγώς ηλεκτρικό SUV με αυτονομία κοντά στα 500 χλμ. και ασύρματη φόρτιση, καθώς και δύο υβριδικά, οχήματα για την αστυνομία!

Δείτε επίσης: Τα νέα best seller του 2017

Τα παραπάνω μοντέλα αποτελούν μέρος του πλάνου της μάρκας το οποίο προβλέπει επένδυση πάνω από 4,5 δισ. δολάρια σε ότι αφορά στην εξέλιξη ηλεκτροκινητήρων και πάνω από 700 εκ. σε υποδομές, ενώ θα προσθέσει 700 νέες θέσεις εργασίας στο εργοστάσιό της στο Flat Rock του Michigan των Η.Π.Α.

Επιπροσθέτως, η Ford ετοιμάζει και αυτόνομο αυτοκίνητο του οποίου την παρουσίαση αναμένουμε και επίσημα αύριο στην έκθεση CES στο Λος Άντζελες.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η Ford δεν μένει στη θεωρία… καθώς από φέτος ξεκινά να δοκιμάζει τη νέα γενιά ηλεκτρικών οχημάτων EV. Στην Ευρώπη, η Ford θα φέρει το Transit Custom plug-in hybrid στο δρόμο για να αντιμετωπίσει αληθινές δοκιμασίες.

Διαβάστε ακόμη: Μικρά αυτοκίνητα βενζίνης με τη χαμηλότερη κατανάλωση

Επιπλέον, στη Νέα Υόρκη και σε αρκετές μεγάλες Αμερικανικές πόλεις, η Ford δοκιμάζει ήδη ένα στόλο 20 πρωτοτύπων Transit Connect hybrid ταξί και van σε μερικές από τις πιο απαιτητικές κυκλοφοριακές συνθήκες παγκοσμίως.

 

Get it on Google Play Download on the App Store