Παιδική Mustang με… αντρικό εξοπλισμό (+video)

Τα σημερινά παιδιά από μία άποψη είναι πολύ τυχερά, καθώς έχουν τη δυνατότητα να παίζουν με παιχνίδια τα οποία θυμίζουν αυτά των μεγάλων… Όπως αυτή η παιδική Mustang με εξοπλισμό τον οποίο θα ζήλευαν ακόμη και κανονικά αυτοκίνητα!


Η παιδική Smart Drive Mustang ουσιαστικά είναι συμπαραγωγή της Fisher-Price και της Ford και είναι έτοιμη ακριβώς πάνω στην ώρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων προκειμένου να αποτελέσει ένα αξέχαστο δώρο για τα τυχερά παιδάκια που θα έχουν τη χαρά να την οδηγήσουν.

Εκτός από το πανέμορφο σχέδιό της, το οποίο αποτελεί πιστό αντίγραφο της κανονικής Mustang, η παιδική έκδοση διαθέτει μία ηλεκτρική μονάδα που ελέγχεται από κομπιούτερ και η οποία περιλαμβάνει traction control, stability control και launch control.

Έτσι μπορεί να ελέγχει το γλίστρημα των τροχών με σκοπό τη βέλτιστη πρόσφυση, να προβλέπει κίνδυνο ανατροπής και να κόβει ταχύτητα αναλόγως, αλλά και να επιταχύνει τον κινητήρα σταδιακά, μέσω του launch control.

Το Power Wheels Smart Drive Mustang όπως είναι η ονομασία του, αναπαριστά τον ήχο της Mustang GT καθώς ο V8 κινητήρας ακούγεται από τα ηχεία του, ενώ υπάρχει θύρα AUX για να ακούει το παιδί τα αγαπημένα του τραγούδια. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η παιδική Mustang έχει τελική ταχύτητα 8 χλμ./ώρα και στην αγορά των Η.Π.Α. κοστίζει 360 δολάρια. 

Get it on Google Play Download on the App Store