Μεταχειρισμένη Ferrari LaFerrari κοστίζει όσο 10 καινούργιες!

Η Ferrari LaFerrari αν και έχει ξεπουλήσει εδώ και καιρό και έχουν περάσει τρία χρόνια από την παρουσίασή της, συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε επίπεδο. Για όσους πάλι δεν πρόλαβαν να την αποκτήσουν καινούργια δόθηκε ακόμα μία ευκαιρία μέσω της κάμπριο LaFerrari Aperta.

Εδώ και καιρό όμως, όποιος θέλει να αποκτήσει μια LaFerrari θα πρέπει να ανατρέξει στην αγορά των μεταχειρισμένων. Βέβαια στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν σημαίνει ότι μια μεταχειρισμένη θα είναι φθηνότερη από την καινούργια. Το αντίθετο. Μία από τις 499 LaFerrari πωλείται στην απίστευτα υψηλή τιμή των 10 εκατομμυρίων ευρώ, όταν καινούργια πωλούνταν από περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Είναι μοντέλο του 03/2014 και έχει διανύσει 1.700 χιλιόμετρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η LaFerrari κινείται από ένα υβριδικό σύνολο που αποτελείται από έναν 6,2 λίτρων V12 βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 963 ίππων και πάνω από 900 Nm ροπής. Η LaFerrari επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα, από 0-200 χλμ./ώρα κάτω από 7,0 δευτερόλεπτα, από 0-300 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store