Νέο Citroen C4 Sedan και με κινητήρα 1.2 turbo 130 PS

H Dongfeng Citroen θα παρουσιάσει αύριο στο Chengdu Motor Show της Κίνας (4-13 Σεπτεμβρίου) το νέο C4 Sedan, αντικαθιστώντας το C-Quatre, το οποίο αντιπροσώπευσε σχεδόν το 30% των πωλήσεων της κινεζο-γαλλικής κοινοπραξίας. Η παραγωγή του θα γίνεται τοπικά στο εργοστάσιο του Wuhan, ενώ εξελίχθηκε ειδικά για την αγορά της Κίνας όπου και θα πωλείται (να υπενθυμίσουμε ότι το παλαιότερο Citroen C4 Sedan πωλούνταν και στην χώρα μας). Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία των μικρομεσαίων σεντάν αντιπροσώπευσε στην Κίνα το 60% των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων το 2014.

Το μήκους 4,55 μέτρων αμάξωμά του θυμίζει εν μέρει το ευρωπαϊκό C4 χάτσμπακ, ενώ ο πίσω τρίτος υπερυψωμένος έχει συνδεθεί με ισορροπημένο τρόπο στο υπόλοιπο αμάξωμα. Το εσωτερικό -σύμφωνα με την Citroen- διαθέτει άνετους χώρους, προσεγμένη ποιότητα και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς.

Για την κίνηση του νέου C4 Sedan υπάρχει ένα νέο 3κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο βενζίνης 1.2 λίτρων απόδοσης 130 ίππων, συνδυασμένο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 6άρι αυτόματο. Στην γκάμα θα προστεθεί ατμοσφαιρικός κινητήρας 1.6 λτ. ισχύος 117 ίππων και 1.6 λτ. turbo ισχύος 163 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store