Ανανεωμένη Chevrolet Camaro cabrio

Την Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης επέλεξε η Chevrolet για να παρουσιάσει την ανανεωμένη Camaro convertible, μαζί με την Camaro coupe, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα τον περασμένο Μάρτιο. Μέχρι στιγμής η αμερικάνικη φίρμα έχει δημοσιεύσει μόνο δύο φωτογραφίες της convertible, μία με τη μαλακή οροφή κλειστή και μια πλαϊνή με ανοιχτή την οροφή, όπου το σπορ αυτοκίνητο φαίνεται πιο δυναμικό. Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές στο εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματος, η ανανεωμένη Camaro εφοδιάζεται με αναβαθμισμένο head-up display και με το πιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων MyLink.

Αμφότερες οι Camaro, τόσο η κάμπριο όσο και η κουπέ εφοδιάζονται με τον V8 κινητήρα των 6.2 λίτρων απόδοσης 432 ίππων, ο οποίος σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 5,4 δλ. στο «ανοιχτό» μοντέλο και 5,2 δλ. στο coupe.

Οι πωλήσεις και των δύο ανανεωμένων Camaro θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη προς τα τέλη του έτους με τιμές Γερμανίας από 39.990 ευρώ για το coupe και από 44.490 ευρώ για το convertible. 

Get it on Google Play Download on the App Store