To πιο οικογενειακό Chevrolet Cruze

Η νέα πιο οικογενειακή πρόταση στη γκάμα του Cruze με το στέισον βάγκον αμάξωμα, συνδυάζει την άνεση με την πρακτικότητα σε ένα μοντέρνο αμάξωμα. Το νέο Cruze SW με μήκος 4.675 χλστ. είναι μακρύτερο από το σεντάν κατά 78 χλστ., ενώ ο πίσω όγκος έχει προσαρμοστεί στο υπόλοιπο τμήμα του αυτοκινήτου με απόλυτη επιτυχία. Επιπλέον το Cruze SW ξεχωρίζει από τις μπάρες οροφής και από τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ο οποίος ενσωματώθηκε και στις υπόλοιπες εκδόσεις του μικρομεσαίου Chevrolet.

Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπως είναι ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα, η οποία φέρει ένα νέο σύστημα infotainment με την ονομασία MyLink. Σε επίπεδο διαθέσιμων χώρων, αυτοί των επιβατών είναι άνετοι, ενώ για τις αποσκευές το αντίστοιχο τμήμα έχει χωρητικότητα 500 λτ. (450 λτ. το σεντάν). Επίσης το μεγάλο άνοιγμα της πόρτας και η διαμόρφωση του πορτ μπαγκάζ εξυπηρετούν την πρακτικότητα.

Νέο στοιχείο αποτελεί και η προσθήκη του 1,4 λτ. turbo κινητήρα με απόδοση 140 ίππων και 200 Nmροπής με κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 134 γρ./χλμ. Νέος είναι και ο 1,7 λτ. diesel των 130 ίππων και των 300 Nm ροπής, με κατανάλωση 4,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 119 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store