BMW M4 Coupé με αξεσουάρ BMW M Performance Parts

Η BMW παρουσιάζει στην έκθεση SEMA μια ειδικά τροποποιημένη M4 Coupe, η οποία είναι εξοπλισμένη με πολλά αξεσουάρ αναβάθμισης της BMW M Performance Parts, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Εξωτερικά, οι προσθήκες που φέρει αφορούν τις εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα από ανθρακόνημα, τη μαύρη μάσκα, τις ένθετα στα μασπιέ από πολυουρεθάνη, τους καθρέπτες σε φινίρισμα ανθρακονήματος και τις τρίχρωμες ταινίες στα αγωνιστικά χρώματα.


Στο πίσω μέρος η μεγάλη αεροτομή από ανθρακόνημα βγάζει μάτια και συνδυάζεται με διαχύτη και τέσσερις στρογγυλές απολήξεις του σπορ ανοξείδωτου συστήματος εξάτμισης. Η τελευταία διαθέτει δύο ρυθμίσεις ήχου που ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού, την στάνταρ και την πιο σπορ. Το όλο εξωτερικό πακέτο αναβάθμισης ενισχύει με την σειρά της και η χαμηλωμένη ανάρτηση, η οποία παράλληλα προσφέρει ακόμα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης.

Για το εσωτερικό, η BMW δεν παρουσιάζει κάποια φωτογραφία, ωστόσο αναφέρει ότι η ειδική αυτή M4 Coupe εφοδιάζεται με τιμόνι επενδυμένο με αλκαντάρα και ανθρακόνημα και φέρει το λογότυπο BMW M Performance. Επίσης, έχει τοποθετηθεί νέος επιλογέας ταχυτήτων BMW M Performance, οι χειρολαβές είναι κατασκευασμένες από ανθρακόνημα και τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Όλα αυτά τα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2016.

Στον κινητήρα δεν έχει γίνει κάποια τροποποίηση, που σημαίνει ότι τροφοδοτείται με τον 6κύλινδρο σε σειρά M TwinPower Turbo των 3.0 λτ. ισχύος 431 ίππων, ο οποίος επιταχύνει το κορυφαίο μεσαίο κουπέ στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store