Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας BMW X6

Λίγο πριν την πλήρη αποκάλυψή της από την BMW, το φως της δημοσιότητας είδαν ορισμένες φωτογραφίες της νέας (δεύτερης) γενιάς της X6.

Η νέα BMW X6 διατηρεί σε ένα σημείο τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές της υπάρχουσας γενιάς ωστόσο είναι εντελώς νέα εμφανισιακά στο εμπρός και στο πίσω μέρος. Το SAV μοντέλο της BMW υιοθετεί την νέα εμπρόσθια μάσκα της φίρμας σε πιο μεγεθυμένη μορφή και είναι ιδιαίτερα δυναμική στο εμπρός μέρος, ενώ στο πίσω η σχεδίαση έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο και είναι πιο καλαίσθητη, με το συνολικό αποτέλεσμα να κρίνεται πιο εκλεπτυσμένο χωρίς να χάνει τον σπορ χαρακτήρα της.

Αντίστοιχα και στο εσωτερικό της νέας ΒMW X6 η σχεδίαση δεν ξεφεύγει από την αντίστοιχη των νέων μοντέλων της εταιρείας, παραμένοντας όμορφο και πολυτελές με κορυφαία επίπεδα ποιότητας και φινιρίσματος. Αυξημένα αναμένονται να είναι τα επίπεδα χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές της νέας X6 αφού το νέο μοντέλο θα βασιστεί πάνω στο πλαίσιο της νέας BMW X5 που είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις.

Η νέα BMW X6 θα εφοδιάζεται με τα μηχανικά σύνολα που εξοπλίζουν και τις την X5 με τον 3λιτρο 6κύλινδρο κινητήρα των 306 ίππων με τεχνολογία TwinPower Turbo να αποτελεί την βασική βενζινοκίνητη έκδοση ενώ θα υπάρξει και η έκδοση με τον 4.4 λίτρων V8 κινητήρα με απόδοση 450 ίππων. Στις diesel εκδόσεις την γκάμα θα πλαισιώνει ο 6κύλινδρος 3λιτρος κινητήρας σε δυο εκδόσεις με 258 και 381 ίππους αντίστοιχα. Όπως είναι λογικό αργότερα θα κάνει την εμφάνισή της και η έκδοση BMW X6 M με 555 ίππους και πιο σπορ χαρακτήρα.

Μείνετε συντονισμένοι για την πλήρη αποκάλυψή της…

Get it on Google Play Download on the App Store