Ειδικές βαλίτσες Louis Vuitton από ανθρακόνημα για το BMW i8


Η Louis Vuitton δημιούργησε ένα αποκλειστικό σετ αποσκευών για το plug-in υβριδικό BMW i8, το οποίο περιλαμβάνει δύο ταξιδιωτικές τσάντες, μία επαγγελματική βαλίτσα και μία υφασμάτινη τσάντα. Για να διασφαλίζεται η βέλτιστη αξιοποίηση χώρου, οι αποσκευές είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να εφαρμόζουν άριστα στο εσωτερικό του BMW i8. 

Η διακριτική εμφάνιση carbon-black αυτής της σειράς αποσκευών ταιριάζει απόλυτα στα χρώματα του BMW i8. Το μαύρο και μπλε electric που χρησιμοποιείται στη φόδρα από μικροΐνες, είναι εμπνευσμένο από τα αποκλειστικά χρώματα του BMW i8 ενώ οι χειρολαβές των τσαντών κατασκευάζονται από βαμμένο φυσικό δέρμα, υπογραφή ποιότητας Louis Vuitton. Όλα τα είδη της συλλογής φέρουν δερμάτινα ταμπελάκια για αποκλειστική χάραξη ονοματεπώνυμου, μαζί με το διάσημο λουκέτο Louis Vuitton, (με εξαίρεση την υφασμάτινη τσάντα).

Εμπνευσμένες από την οραματική σχεδίαση του BMW i8, οι τσάντες και οι βαλίτσες, όπως ο καινοτόμος κλωβός επιβατών του σπορ αυτοκινήτου, κατασκευάζονται αποκλειστικά από ανθρακόνημα. Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό  high-tech υλικό χρησιμοποιήθηκε από τη Louis Vuitton για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού υφάσματος. Προσφέρει υψηλά επίπεδα αντοχής και είναι ιδανικό για τις ταλαιπωρίες του ταξιδιού, ανεξάρτητα από την απόσταση ή τη δυσκολία της διαδρομής.

Get it on Google Play Download on the App Store