Επίσημο σκίτσο ρίχνει φως στη νέα BMW Z4

Η BMW έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την τωρινή Z4 και όπως καταλαβαίνετε και από την εικόνα ήταν αρκετά φειδωλή σχετικά με τις πληροφορίες για το νέο roadster της.


Η εικόνα δεν είναι καθόλου αποκαλυπτική, καθώς πρόκειται για ένα σκίτσο το οποίο αφήνει ουσιαστικά να δούμε τη σιλουέτα του μοντέλου, το οποίο θα αποκαλυφθεί (χωρίς να γίνεται ξεκάθαρο εάν πρόκειται για πρωτότυπο μοντέλο ή έκδοση παραγωγής) στις 17 Αυγούστου στο Pebble Beach Concours d’Elegance.

Αυτό που διακρίνουμε από αυτή την εικόνα προς το παρόν είναι το μακρύ καπό, με έντονη κλίση προς το έδαφος, αλλά και η ουρά που σχηματίζει αεροτομή, ενσωματωμένη στο αμάξωμα.

Θυμίζουμε πως η νέα BMW Z4 (δεν ξέρουμε ακόμη πως θα ονομάζεται, αν και οι φήμες κάνουν λόγο για Z5) είναι συμπαραγωγή με την Toyota Supra (αποκλειστικά κουπέ αμάξωμα), θα πατάει σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα, θα είναι πισωκίνητη και θα συνοδεύεται από υβριδική τεχνολογία, ενώ θα είναι αποκλειστικά ρόουντστερ με μαλακή οροφή.

Δείτε ακόμη:

Πόσα καίει και τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει η Bugatti Chiron των 1.500 ίππων;

Γερή κόντρα ανάμεσα σε Lamborghini Huracan και Ford GT (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store