H πολύ δυναμική BMW X4 Coupe

Στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, η BMW τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσίαση της X4 Concept. Αν και σε πρωτότυπη μορφή δεν αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ ως μοντέλο παραγωγής το 2014, συνδυάζοντας σχεδιαστικά στοιχεία από την X3, στην οποία άλλωστε βασίζεται και θα μοιράζεται με αυτή πολλά μηχανικά μέρη, αλλά και από τη μεγαλύτερη X6, όσον αφορά στην αισθητική του πίσω άκρου.

Από τα μελλοντικά πλάνα της BMW δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και την ύπαρξη μιας 3θυρης Coupe εκδοχής, δεδομένου ότι το αντίπαλο δέος Audi, ετοιμάζει το Q2, το οποίο θα είναι ένα SUV 3πορτο με κουπέ στιλιστικά στοιχεία. Σύμφωνα με τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, βλέπουμε ότι η μελλοντική X4 Coupe θα έχει ακόμα πιο δυναμικό και σπορτίφ χαρακτήρα από την 5θυρη.

Οι κινητήρες που θα την τροφοδοτούν -εφόσον βγει στην παραγωγή- θα είναι ίδιοι με τους TwinPower Turbo της X3, ισχύος από 184 έως 306 ίππους, ενώ σίγουρα θα της ταίριαζε πάρα πολύ και μια πιο δυνατή έκδοση «M». 

Get it on Google Play Download on the App Store