Η Bentley ανακοίνωσε πάνω από 140 νέες θέσεις εργασίας




Για την ανάπτυξη των νέων μοντέλων της, η Bentley ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία πάνω από 140 νέων θέσεων εργασίας, από τις οποίες οι 90 αφορούν ειδικευμένους μηχανικούς και 51 νέους μαθητευόμενους. Το ρεκόρ πωλήσεων που έκανε στην 95 ετών ιστορία της η Bentley με 10.120 αυτοκίνητα, αλλά και ο στόχος της για 15.000 αυτοκίνητα από το 2018 μέσω και της εξέλιξης νέων μοντέλων (SUV και υβριδικών), οδήγησε τη Βρετανική φίρμα στην αναζήτηση προσωπικού.

Σε πρώτη φάση οι 90 νέοι μηχανικοί θα εργαστούν πάνω στην αναπτυσσόμενη γκάμα της Bentley, όπου θα επενδυθούν 800.000 στερλίνες Αγγλίας μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Οι 40 από αυτούς θα εξειδικευτούν πάνω στην παραγωγή της νέας Bentley SUV, η οποία θα λανσαριστεί το 2016. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί και στα υβριδικά μοντέλα, αφού έως το τέλος της δεκαετίας το 90% των Bentley θα είναι plug-in hybrid, όπως πρόσφατα είδαμε ως πρώτο δείγμα τη Bentley Hybrid Concept.

Παράλληλα η Bentley ονομάστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στη Μ. Βρετανία, ενώ στην έδρα της στο Κρου απασχολούνται 3.700 εργαζόμενοι.

Αιτήσεις για προσλήψεις μπορούν να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της Bentley: www.bentleymotors.com/careers




Get it on Google Play Download on the App Store