Audi SQ5 TDI με 365 ίππους από την ABT

H ABT Sportsline παρουσιάζει το αναβαθμισμένο Audi SQ5 TDI με πολλές μετατροπές και αναβαθμίσεις τόσο στον κινητήρα όσο στις αναρτήσεις και στο αμάξωμα. Ξεκινώντας από το 3.0 V6 ντίζελ μηχανικό σύνολο εργοστασιακής ισχύος 326 ίππων και 650 Nm ροπής, αποδίδει μετά την «ενίσχυση» 365 ίππους και 710 Nm ροπής. Ωστόσο το κόστος για την αναβάθμιση είναι μάλλον υψηλό (4.290 ευρώ) για +39hp και +60 Nm ροπής. Από πλευράς επιδόσεων, το SQ5 TDI των 365 ίππων επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 260 χλμ./ώρα.

Εξωτερικά, το εικονιζόμενο μοντέλο ξεχωρίζει από το ματ γκρι χρώμα του αμαξώματος (πιθανώς μεμβράνη), που του χαρίζει πιο πολεμικό ύφος. Επιπλέον, το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, προσθήκες στα μασπιέ, πίσω αεροτομή και διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα με επένδυση carbon. Αντίστοιχη υπάρχει στους καθρέπτες, ενώ η μαύρη μάσκα και οι προσθήκες στα φτερά και οι μαύρες ζάντες διαμέτρου έως 22 ιντσών συμπληρώνουν το εξωτερικό πακέτο αναβάθμισης.

Στους τροχούς του βελτιωμένου Audi SQ5 TDI έχουν προστεθεί ακόμα αποστάτες 30 χλστ. εμπρός και 70 χλστ. πίσω και προαιρετικά προσφέρονται ελατήρια χαμηλώματος μεταξύ 5 και 30 χλστ. για τον εμπρός άξονα και μεταξύ 10 και 35 χλστ. για τον πίσω άξονα.


Get it on Google Play Download on the App Store