Volkswagen Golf GTD 2.0 221 PS με ήχο από V8! (+video)


Πως θα σας φαινόταν ένα μικρομεσαίο χάτσμπακ GTi με τετρακύλινδρο κινητήρα ντίζελ, ο οποίος ακούγεται σαν V8 βενζίνης; Σίγουρα καθόλου άσχημα, όταν παράλληλα συνδυάζει πλούσια ροπή με χαμηλή κατανάλωση. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα προσφέρει το βελτιωμένο από τη γερμανική εταιρεία MR Racing Volkswagen Golf GTD.

Το ισχυρότερο ντίζελ Golf με το 2λιτρο μηχανικό σύνολο των 184 ίππων και 380 Nm ροπής, έχει αναβαθμιστεί στους 221 ίππους και 450 Nm ροπής. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέο φίλτρο αέρα, επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και πλήρως αλλαγμένο σύστημα εξάτμισης με διπλές απολήξεις διαμέτρου 100 χιλιοστών. Το πιο εκπληκτικό σε αυτό το βελτιωμένο Golf είναι σίγουρα ο ήχος από τις εξατμίσεις που μόνο ντίζελ κινητήρα δεν θυμίζει και σίγουρα είναι άκρως «ψαρωτικός». Η MR Racing εξέλιξε ένα σύστημα που μεταβάλλει τον ήχο που προέρχεται από τον κινητήρα και μπορεί να κοντρολαριστεί και μέσω εφαρμογής σε smartphone.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο βελτιωμένο Golf GTD περιλαμβάνει αεροδυναμικά βοηθήματα, ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά 235/30 και ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση σε 3 επίπεδα.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο τον εντυπωσιακό ήχο του ντίζελ 2λιτρου… V8!

Get it on Google Play Download on the App Store