Νέο Audi RS7 Dynamic Edition με εξοπλισμό αξίας 41.000 δολαρίων

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης θα κάνει η νέα ακόμα πιο δυναμική έκδοση του Audi RS7 Dynamic Edition, η οποία στις Η.Π.Α. θα έχει σημαντικά υψηλότερη τιμή από το «στάνταρ» RS7, στα 146.045 δολάρια έναντι 104.900 δολάρια (105.500 ευρώ έναντι 75.800). Με 41.145 δολάρια περισσότερα, το Audi RS7 Dynamic Edition προσφέρει επιπλέον 21 ιντσών μαύρες γυαλιστερές ζάντες, σπόιλερ, διαχύτη, καθρέπτες και κάλυμμα κινητήρα από ανθρακόνημα, κόκκινες δαγκάνες των φρένων και νέα μάσκα quattro. Τέσσερα θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα, τα Ibis White, Suzuka Gray metallic, Daytona Gray pearl, Phantom Black pearl.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στα Black Valcona δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές που σχηματίζουν κυψέλες, ενώ στο ίδιο Crimson Red χρώμα είναι και οι ζώνες ασφαλείας, οι ραφές στο ταμπλό, στον επιλογέα των ταχυτήτων, στην κεντρική κονσόλα και στα υποβραχιόνια των θυρών.

Επίσης, το Audi RS7 Dynamic Edition εφοδιάζεται με τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση Dynamic Ride Control με τρεις επιλογές ρύθμισης και με σπορ εξάτμιση. Για την κίνησή του υπάρχει ο V8 4.0 TFSI twin-turbo των 560 ίππων με το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων cylinder on demand (όπως π.χ. στο 4κύλινδρο 1.4 TFSI 140 PS). Οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές, με τα 100 χλμ./ώρα από στάση να επιτυγχάνονται σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store