«Φτιαγμένο» Jeep Wrangler Sahara Unlimited με έξτρα πολυτέλεια και ισχύ

Η εταιρεία βελτιώσεων Vilner με έδρα στη Σόφια της Βουλγαρίας, η οποία έχει αναβαθμίσει πολλά σπορ και πολυτελή μοντέλα διαφόρων εταιρειών (BMW, Mercedes, Bentley, Nissan GT-R κ.α.), παρουσιάζει το αναβαθμισμένο Jeep Wrangler Sahara Unlimited, για όσους θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα. Ξεκινώντας από την εξωτερική από την εξωτερική αναβάθμιση, οι αλλαγές εστιάζονται στην προσθήκη LED φωτιστικών σωμάτων, χρωμιωμένων καλυμμάτων στη μάσκα, καθρέπτες, χειρολαβές και τάπα ρεζερβουάρ και στην αντικατάσταση των ζαντών 17 ιντσών με μεγαλύτερης διαμέτρου 20 ιντσών.

Περνώντας στο εσωτερικό, κυρίαρχο στοιχείο αποτελούν οι κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα, πόρτες και ταμπλό, οι οποίες συνδυάζονται με επενδύσεις νίκελ σε τιμόνι, πόρτες και στους αεραγωγούς.

Εκτός από την αισθητική αναβάθμιση υπάρχει και μηχανική «ενίσχυση» στον κινητήρα πετρελαίου των 2.8 λίτρων μέσω αλλαγής στην χαρτογράφηση του εγκεφάλου. Η απόδοσή του από τους 200 ίππους και 460 Nm ροπής αυξήθηκε στους 261 ίππους και 558 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store