Ονειρεμένο Honda NSX

Η φετινή έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων SEMA Show, άνοιξε τις πύλες της σήμερα και πλέον όλη η βελτιωτική σκηνή αυτοκινήτων ασχολείται με αυτή αλλά και με τα μοντέλα που έκαναν πρεμιέρα σε αυτήν. Ένα από αυτά είναι και το εικονιζόμενο Honda NSX.

Δείτε ακόμη: Honda Civic: 45 χρόνια ιστορίας σε 90 δευτερόλεπτα (+video)

Πρόκειται για τη βελτιωτική πρόταση που παρουσίασε η αμερικάνικη εταιρεία βελτίωσης Science of Speed. Η τελευταία ονομάζει το βελτιωμένο Honda NSX της Dream Project Acura (μιας και αναφερόμαστε στην Αμερική και όχι Honda) NSX και το έχει προικίσει με σειρά αισθητικών αλλαγών αλλά και με μηχανικές μετατροπές.

Συγκεκριμένα, το Dream Project Acura εφοδιάζεται με bodykitτο οποίο απαρτίζεται ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις από προφυλακτήρες, αεροδυναμικό διαχύτη πίσω, σπόιλερ εμπρός και αεροτομή, ενώ συνοδεύεται από ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω. Αλλαγές υπάρχουν και στην ανάρτηση, η οποία χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 25 χλστ. ενώ το σύστημα πέδησης έχει πλέον ανθρακοκεραμικούς δίσκους Brembo.

Από την άλλη, στο εσωτερικό συναντάμε πολύ συγκεκριμένες αλλαγές και αυτές είναι τα καθίσματα της Recaro (PolePosition) και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων gaugeART OLED.

Διαβάστε επίσης: Η Honda πουλά το μοτέρ του Civic Type R, υπό προϋποθέσεις

Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, σύμφωνα με την Science of Speed, η απόδοση του υβριδικού συνόλου του Honda NSX είναι πιο ισχυρό κατά 40 ίππους, χάρη στην ύπαρξη νέας εξάτμισης, αλλά και νέου intercooler.


Get it on Google Play Download on the App Store