Πράσινη BMW Alpina B7 με 608 ίππους για τον… Hulk!

Η νέα BMW Σειρά 7 είναι ένα αυτοκίνητο με κορυφαία τεχνολογία, χώρους, ποιότητα, ασφάλεια κ.λπ., απευθυνόμενη σε ευκατάστατο οικονομικά κοινό με κλασικά γούστα. Τα χρώματα που διατίθεται είναι κυρίως σκούρων αποχρώσεων, ενώ τα πιο ανοιχτά είναι το λευκό και ασημί.

Και όμως ένας πελάτης της BMW από το Άμπου Ντάμπι ξέφυγε από τα τετριμμένα και παρήγγειλε με νέα 7άρα σε πράσινο μεταλλικό χρώμα Java Green και με αναβαθμίσεις από την Alpina. Η ολοκαίνουργια BMW Alpina B7, εκτός από το φανταχτερό της χρώμα που βγάζει μάτια, διακρίνεται από τα περιμετρικά σπόιλερ, τις τετραπλές στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων, τις πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου και τα λογότυπα ALPINA.

Αντίθετα με το εκκεντρικό χρώμα του αμαξώματος, το εσωτερικό έχει κλασσικές αποχρώσεις και επενδύσεις με κορυφαίας ποιότητας δέρμα Νάπα σε κάθε σημείο σε συνδυασμό με ξύλινα διακοσμητικά. Παράλληλα εφοδιάζεται με οθόνες πίσω από τα εμπρός καθίσματα, με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και για τις δύο πίσω ανεξάρτητες θέσεις και με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τις περιποιήσεις της Alpina έχει δεχτεί και ο 4.4 λτ. V8 twin-turbo βενζινοκινητήρας, με ανεβασμένη ισχύ στους 608 ίππους και ροπή 800 Nm. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται με ένα 8άρι Sport αυτόματο κιβώτιο που αποτελεί δημιουργία της Alpina με τη ZF. Σε συνδυασμό και με την τετρακίνηση, η λιμουζίνα των 2.110 κιλών επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store