Πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου η νέα μεσαία Alfa Romeo Giulia

Σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 24 Ιουνίου 2015, η Alfa Romeo θα αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο νέο μεσαίο πισωκίνητο μοντέλο της. Ο αντικαταστάτης της Alfa Romeo 159, η Giulia όπως είναι το επικρατέστερο όνομα (ενδέχεται τελικά να αλλάξει) αναμένεται να διαθέτει πρώτα απ’ολα πολύ δυναμική σχεδίαση. Kατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αρκετά ανεπίσημα σκίτσα, ωστόσο κάτι επίσημο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής και κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Τα εικονιζόμενα προέρχονται από τον Έλληνα σχεδιαστή Κωνσταντίνο Μαλανδρινό και δείχνουν όλες τις όψεις της νέας μεσαίας Alfa. Το εμπρός άκρο με την “θυμωμένη” όψη θυμίζει μια πιο σύγχρονη εκδοχή της AlfaRomeo 156, κάτι που ισχύει τόσο για το πλαϊνό τμήμα όσο και για το πίσω. Το αν τελικά θα μοιάζει η Giulia με τα εικονιζόμενα σκίτσα θα το γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Από τεχνικής σκοπιάς, η νέα μεσαία Alfa Romeo θα μοιράζεται κοινά τμήματα με τη Maserati Ghibli, τόσο σε επίπεδο πλατφόρμας όσο και κινητήρων στις κορυφαίες εκδόσεις. Ωστόσο, λέγεται ότι θα εφοδιάζεται και με ένα νέο biturbo κινητήρα βενζίνης 1.8 λίτρων με απόδοση που θα φτάνει τους 300 ίππους. Υπομονή λοιπόν για ότι νεότερο μέσα στις επόμενες μέρες.

Get it on Google Play Download on the App Store