Νέα Alfa Romeo MiTo Racer με κινητήρες από 78 έως 140 ίππων

Η Alfa Romeo προσθέτει στην γκάμα της MiΤο τη νέα έκδοση Racer, στοχεύοντας στους πελάτες που αναζητούν σπορτίφ εμφάνιση με vintage χαρακτηριστικά, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό. Διαθέσιμη στις κύριες αγορές της Ευρώπης από τα τέλη του Απριλίου, η MiTo Racer εμφανίζεται με ένα νέο λευκό χρώμα -μεταξύ των επτά επιλογών και του νέου γκρι τις πέτρας- και με κομψές μπρονζέ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και αντίστοιχου χρώματος καθρέπτες. Επίσης, εφοδιάζεται με σατινέ χρωμιωμένες χειρολαβές των θυρών και πλαίσια στα φωτιστικά σώματα, με πίσω σπορ προφυλακτήρα και νίκελ εξάτμιση.

Στο εσωτερικό της νέας MiTo Racer συνδυάζονται γκρι υφάσματα στα καθίσματα με καφέ οικολογικό δέρμα στις πόρτες και λογότυπα Alfa Romeo στα προσκέφαλα των εμπρός θέσεων. Δερμάτινη επένδυση με καφέ ραφές διαθέτει επίσης το τιμόνι, ο επιλογέας των ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Η νέα αυτή ειδική έκδοση, θα είναι διαθέσιμη με μια ευρεία γκάμα κινητήρων, ξεκινώντας από τον αρχικό 1.4 λτ. 78 ίππων. Κατόπιν περιλαμβάνονται οι 0.9 TwinAir 105 HP, 1.4 MultiAir 140 HP με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, οι ντίζελ 1.3 JTDM 85 HP, 1.6 JTDM 120 HP και τέλος, ο 1.4 GPL 120 HP διπλού καυσίμου (υγραέριο/βενζίνη).

Get it on Google Play Download on the App Store