Ανανέωση για την Alfa Romeo MiTo

Ελαφρώς «φρεσκαρισμένη» παρουσιάζεται η σπορτίφ Alfa Romeo MiTo Model Year 2014, τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά. Εξωτερικά, οι αλλαγές εστιάζονται στην προσθήκη χρωμίου περιμετρικά της παραδοσιακής μάσκας και στη μεγάλη εισαγωγή αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, στα πιο σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, στις νέας σχεδίασης ζαντών αλουμινίου και στην προσθήκη του χρώματος Anthracite Grey.

Στο εσωτερικό της MiTo MY 2014 υπάρχουν νέες επενδύσεις στα καθίσματα και στο ταμπλό σε συνδυασμούς μαύρο/τιτάνιο ή μαύρο/κόκκινο. Επιπλέον εφοδιάζεται με το νέο σύστημα πολυμέσων που έχει εξελιχθεί από κοινού με την TomTom και διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών με πρόσβαση σε συσκευές iPod, iPhone, smartphone και υποδοχές USB και Auxin.

Στους κινητήρες της μικρής Alfa Romeo προστέθηκε η νέα ισχυρότερη εκδοχή του 0.9 TwinAir των 105 ίππων και 145 Nm ροπής σε συνδυασμό με 6τάχυτο κιβώτιο και το σύστημα Alfa D.N.A. Με το μηχανικό αυτό σύνολο επιτυγχάνει κατανάλωση 4,2 λτ./100 χλμ., εκπομπές CO2 στα 99 γρ./χλμ., 0-100 χλμ./ώρα σε 11,4 δλ. και τελική ταχύτητα 184 χλμ./ώρα.

Δείτε εδώ την Alfa Romeo MiTo SBK να στρίβει στους δύο τροχούς (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store