Νέα δημοπρασία αυτοκινήτων του ΟΔΔΥ – Όλη η λίστα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στην οποία γίνονται πλέον οι αναρτήσεις των ανακοινώσεων και διακηρύξεων δημοπρασιών του ΟΔΔΥ, έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα λίστα δημοπρασίας τροχοφόρων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Πως και γιατί χάνει ιπποδύναμη ο κινητήρας

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 28-03-2018 και ώρα 10.00 π.μ., θα γίνει στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε αίθουσα της Αποθήκης Δ΄ του Ο.Λ.Θ, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, οχήματα για διάλυση άνω των 3,5tn και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων: Α΄ Θεσσαλονίκης, Άρτας, Κομοτηνής, Καστοριάς, Δράμας, Ηγουμενίτσας, Σερρών, Ξάνθης, Καβάλας και Κήπων, καθώς και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχήματα για διάλυση άνω των 3,5 tn διαφόρων Δήμων και Υπηρεσιών εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 21-03-2018 έως και 27-03-2018, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Διαβάστε ακόμη: Πότε χρειάζεται αλλαγή ο δίσκος – πλατό του συμπλέκτη;

Πατήστε Εδώ για να δείτε αναλυτικά όλη την λίστα και τις παρατηρήσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store