Νέο Volkswagen CC Dynamic Black με TSI και TDI κινητήρες

Τη νέα έκδοση «Dynamic Black» του Volkswagen CC παρουσίασε η εν λόγω φίρμα, το οποίο περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό και φυσικά μαύρο χρώμα αμαξώματος. Εξωτερικά εφοδιάζεται με 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου «Talladega», Bi-Xenon φωτιστικά σώματα και φώτα ομίχλης, καθώς και με το πακέτο R-Line με πιο σπορτίφ προφυλαχτήρες και προσθήκες στα μαρσπιέ.

Στο εσωτερικό του Volkswagen CC Dynamic Black κυριαρχούν τα δερμάτινα καθίσματα Nappa με διακοσμητικές γκρι ραφές (όπως επίσης στο υποβραχιόνιο, τον επιλογέα των ταχυτήτων και το τιμόνι). Επιπλέον του πλούσιου εξοπλισμού εφοδιάζεται και με σύστημα πλοήγησης.

Από πλευράς κινητήρων, η ειδική αυτή έκδοση του μεσαίου πολυτελούς 4θυρου κουπέ Volkswagen προσφέρεται με το νέο 1.4 TSI 150 PS και τους ντίζελ 2.0 TDI με 150 και 184 ίππους. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή το 7τάχυτο DSG. Η τιμή του Volkswagen CC Dynamic Black στη Γερμανία ξεκινά από 38.200 ευρώ, ωστόσο στην χώρα μας το CC έχει σταματήσει να διατίθεται εδώ και αρκετό καιρό.

Get it on Google Play Download on the App Store