Volkswagen GTI Supersport Vision GT VR6 TSI 503 HP

Η Volkswagen επεκτείνει την γκάμα των GTI μοντέλων της, με το εικονικό GTI Supersport Vision Gran Turismo, το οποίο δημιουργήθηκε για το Gran Turismo 6 και προορίζεται για ατελείωτο παιχνίδι μέσω του PlayStation 3. Κάτω από το έντονα μυώδες εμπρός καπό του φιλοξενείται ένας VR6 TSI κινητήρας απόδοσης 503 ίππων και 665 Nm ροπής, συνδυασμένος με κιβώτιο DSG7.

Το “καυτό” GTI επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Η υψηλή ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4MOTION και των ζαντών αλουμινίου των 20 ιντσών.

Το βασικό σχήμα του GTI Supersport θυμίζει εκείνο του Golf GTI, ωστόσο οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι πάρα πολλές, οι οποίες εκτός από αγριεμένη εμφάνιση προσφέρουν καλύτερη αεροδυναμική και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Το εικονικό GTI διαθέτει χαμηλότερο κέντρο βάρους και τμήματα από ανθρακόνημα που κρατούν την αναλογία βάρους/ισχύος στα μόλις 2,5 κιλά/ίππο.

Το τελευταίο εικονικό δημιούργημα της VW μπορεί να “ντυθεί” στα χρώματα “Reflex Silver”, “Gran Turismo Red”, “Lapiz Blue” ή “OryxWhite” και είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στο GranTurismo 6.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store