Volkswagen Amarok Power concept με ηχεία απόδοσης 5.000 watts!

Για την ετήσια συνάντηση των GTI στο Wörthersee της Αυστρίας, η Volkswagen ετοίμασε ένα ακόμα πρωτότυπο μαζί με ένα μοναδικό Golf GTI που κρύβει προς το παρόν, το Amarok Power. Το μήκους 5,25 μέτρων pick up εκτός από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, φέρει στην καρότσα του μια κινητή μονάδα ηχείων και κονσόλας για DJ, με απόδοση 5.000 watts.

Πολλές είναι και οι εξωτερικές βελτιώσεις που φέρει το Amarok Power concept, όπως είναι το ματ ανθρακί χρώμα του αμαξώματος, οι μικροί εξωτερικοί καθρέπτες, οι θηριώδεις ζάντες αλουμινίου των 22 ιντσών με ελαστικά 295/35, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τα bi-xenon φωτιστικά σώματα και οι διπλές χρωμιωμένες απολήξεις των εξατμίσεων.

Εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό με τη διχρωμία ανθρακί – πορτοκαλί, όπου ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα με δέρμα νάπα, οι επενδύσεις με όψη ανθρακονήματος στο ταμπλό και στην κονσόλα και το σπορ μικρής διαμέτρου flat bottomed τιμόνι.

Τέλος, για την κίνηση του Amarok Power φροντίζει ο ντίζελ V6 TDI των 3.0 λίτρων με απόδοση 272 ίππων και 600 Nm ροπής, ο οποίος σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο επιταχύνει το pick up στο 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 210 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store