Σχεδόν έτοιμο το κορυφαίο VW Beetle R

Πριν από δύο χρόνια, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles, η Volkswagen είχε παρουσιάζει το Beetle R Concept με την ιδιαίτερα δυναμική παρουσία. Εξωτερικά, το αρκετά αγριεμένο πρωτότυπο Beetle με τις ζάντες των 20 ιντσών, τους σπορτίφ προφυλακτήρες με τους μεγάλους αεραγωγούς, τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, τη μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα του πίσω παρμπρίζ και τα φαρδύτερα μετατρόχια αποτελούσαν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα. Στοιχεία που θα υιοθετεί και το Beetle R παραγωγής (σε πιο «νορμάλ» εκδοχή), το οποίο «πιάστηκε» να δοκιμάζεται στους δρόμους χωρίς καμουφλάζ.

Αντίστοιχα και στο εσωτερικό το Beetle R παραγωγής αναμένεται να έχει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο μοντέλο, όπως τα τύπου μπάκετ καθίσματα με δέρμα Nappa, οι επενδύσεις αλουμινίου και τα τρία μικρά στρογγυλά όργανα στο κέντρο του ταμπλό με τις ενδείξεις για την θερμοκρασία λαδιού, το χρονόμετρο και τη πίεση του turbo.

Όσον αφορά στον κινητήρα, το Beetle R παραγωγής είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εφοδιάζεται με τον 2.0 TSI των 300 ίππων και 380 Nm ροπής που εφοδιάζει και το νέο Golf R, εξασφαλίζοντάς του ταχύτατες επιδόσεις με χαμηλή -αναλογικά- κατανάλωση.

Get it on Google Play Download on the App Store