Αυτό είναι το νέο VW Jetta

Η VW παρουσίασε και επισήμως, κατά την διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τη νέα γενιά του VW Jetta η οποία έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό με το μοντέλο που ξέραμε μέχρι σήμερα φέρνοντας νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και εξοπλιστικά στοιχεία.

Δείτε ακόμη: Το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για το 2017 (+video)

Συγκεκριμένα, το νέο VW Jetta είναι σαφώς πιο επιθετικό και σύγχρονο εμφανισιακά από κάθε άλλη γενιά του και πλέον είναι ακόμη πιο κοντά στο μεγαλύτερό του Passat τόσο σε εμφάνιση όσο και σε τεχνολογία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι διαστάσεις του έχουν αυξηθεί, με το μήκος του να είναι πλέον μεγαλύτερο κατά 43 χλστ. και το πλάτος του κατά 35 χλστ. κάτι που προσδίδει και μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα. Σε αντίθεση με την αύξηση των διαστάσεων του αμαξώματος έρχονται οι πρόβολοι οι οποίοι είναι μειωμένοι κατά 10 και 18 χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Η σχεδίαση του εσωτερικού του νέο VW Jetta 2018 δεν αποτελεί συνέχεια του αμαξώματος καθώς και εδώ συναντάμε σχεδιαστικά στοιχεία από Passat και Golf, ενώ δεν λείπουν φυσικά ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.

Διαβάστε επίσης: Πρόστιμο στην οδική αν κάνει πάνω από μία ώρα

Όσον αφορά στα μοτέρ του, αρχικά η VW θα διαθέσει το Jetta με τον 1.4 λτ. TSI βενζινοκινητήρα των 150 ίππων, ο οποίος για την μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς θα συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο οκτώ σχέσεων.

Το VW Jetta που βλέπουμε εδώ είναι αμερικάνικων προδιαγραφών και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το αν θα δούμε και ευρωπαϊκή εκδοχή του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store